0219875

TRANSPORT VALORI

Transportul de valori este asigurat de Tiger Security, cu autospeciale blindate, ce detin incastrate in structura de rezistenta cutii de valori. Toate autoturismele de transport valori au instalate sisteme de urmarire prin GPS.
Agentii de transport valori sunt special antrenati pentru astfel de servicii si au in dotare armament de foc, conform legislatiei in vigoare.
In mod uzual, se stabilesc trei rute pentru realizarea transportului propriu-zis, stabilite de comun acord impreuna cu beneficiarul activitatii. Intregul traseu va fi escortat de masini de interventie.

Autospecialele blindate au in dotare: doua compartimente blindate, ecluza si seiful, rafturi in zona seifului, alarma acustica si optica, camera video si monitorul de bord, GPS, statia radio emisie-receptie cu frecventa proprie, inchideri speciale suplimentare, vizeta blindata pe usa culisanta.
Masinile ce detin cutii de valori au urmatoarele componente: caseta de valori incorporata in structura autovehiculului, geamuri prevazute cu folie antiefractie, sistem inchidere centralizata, sistem de navigatie, sistem de localizare GPS si statie emisie – receptie conectate in permanenta la Dispeceratul Tiger Security.

TELEFON

0219875

ADRESA

str. Ghita Serban 47 – 53,
Sector 3, Bucuresti

SOCIAL MEDIA