0219875

PAZA SI PROTECTIE UMANA

Serviciul de paza si protectie are numeroase aplicatii si poate fi utilizat pentru controlul accesului in cadrul multor obiective. Aria sa de aplicabilitate este una foarte variata, fiind o solutie de securitate adaptata atat la companiile mari sau foarte mari, cat si la cele de dimensiuni mici sau mijlocii.

MONITORIZARE SI INTERVENTIE

Monitorizarea este un sistem modern de protecţie al proprietăţii dumneavoastra. Acest sistem este bazat pe o tehnologie moderna avand o alarmă conectată printr-o legătură telefonică (linie fixa sau GSM/GPRS) la dispeceratul societaiii Tiger Security.

PAZA EVENIMENTE

Tiger Security dispune de personalul şi logistica necesare pentru a asigura securitatea unor evenimente, indiferent de anvergură. Spre exemplu concerte, meciuri de fotbal, concursuri sportive, evenimente culturale, gale Local Kombat, Targuri si Expozitii, platouri de filmare pentru productie publicitara si film.

GARDA DE CORP SI INSOTIRE VIP

Prin acest serviciu Tiger Security asigură integritatea corporala a clienţilor săi, precum şi transportul însotit al acestora.În cazul transportului, Tiger Security asigură de comun acord cu beneficiarii transportul acestora pe rute alternative, pentru evitarea oricăror tentative de atac.

DETECTIVI PARTICULARI

Detectivii din cadrul Tiger Security sunt o componenta importantă a servicilor de securitate pe care Tiger Securitya le ofera. In fapt, acestia investigheaza diferite obiective aflate în atenţie.

TRANSPORT VALORI

Transportul de valori este asigurat de Tiger Security, cu autospeciale blindate, ce deţin încastrate în structura de rezistenţă cutii de valori. Toate autoturismele de transport valori au instalate sisteme de urmarire prin GPS.

PAZA CANINA

Pentru creșterea eficienței în activitatea desfășurată, Tiger Security utilizează câinii utilitari (pentru pază și protecție), apreciați a fi o componentă esențială și adeseori necesară în securizarea anumitor obiective.

PAZA ARMATA

Agenții de securitate care își desfășoară activitatea pentru clienții Tiger Security sunt dotati la cele mai înalte standarde și pentru cele mai mari exigențe. Astfel, pentru obiectivele speciale, agenții Tiger Security sunt înarmaţi cu armament de foc letal sau neletal (cu bile de cauciuc și/sau gaze iritant-lacrimogene).

MONITORIZARE VIDEO

Orice problema iti este semnalata telefonic, direct, operativ.
Sistemul va fi unul cu circuit inchis si poate fi consultat si de tine pe telefon, la o adresa de internet dedicata. Intreaga transmisie este criptata si te asiguram de intreaga confidentialitate a monitorizarii.

TELEFON

0219875

ADRESA

str. Ghita Serban 47 – 53,
Sector 3, Bucuresti

SOCIAL MEDIA